1. Klik op “start de scan” om het proces te starten. U heeft direct de mogelijkheid om uw contract te uploaden. Vul daarbij uw gegevens in, dan weten we hoe we u kunnen bereiken. U betaalt vervolgens eenvoudig via iDEAL.
  2.  Ondertussen ontvangt u een e-mail met de factuur en uw accountgegevens. Op deze manier heeft u altijd inzicht in uw bestellingen en facturen en heeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.
  3. Wij gaan voor u aan het werk en binnen 3 werkdagen ontvangt u het geanalyseerde contract terug op het opgegeven e-mailadres.

OVERTUIGD? LAAT UW CONTRACT NU CHECKEN!

Beperk uw risico, bespaar tijd en energie en laat ons u helpen. Door onze ruime ervaring kunnen wij het verschil maken. Dit doen we voor bedrijven, maar ook voor stichtingen en verenigingen.

De vergoeding die we hiervoor vragen is 150 euro exclusief btw per contract. De schade van een slecht contract kan al snel tot duizenden euro’s oplopen. Dit nog los van de schade en irritatie met uw klanten/medewerkers en de verslechterde verhouding tussen u en de leverancier, het ongemak wat u ervan heeft en de tijd die het kost om het achteraf te repareren.

Of neem contact op met IT-Contractscan: