Wie voert het werk uit?

Uw IT-contracten en voorwaarden worden bekeken door experts en een jurist met meer dan 10 jaar ervaring. We hebben allemaal een achtergrond op de werkvloer in diverse functies, zowel binnen als buiten de IT. We begrijpen dus wat het nut is van een gedegen contract.

IT-contracten en voorwaarden analyseren doet ieder van ons al geruime tijd en we kennen daarom ook veel spelers op de markt. We hebben direct of indirect al eens met hen samengewerkt of we zijn ze ergens tegengekomen. We weten daarom vaak uit ervaring al snel wat haalbaar is om de contracten aan te passen. Deze ervaringen delen we graag met u!

We zien helaas ook veel pijnlijke situaties, waar bedrijven lange termijncontracten hebben afgesloten tegen de verkeerde voorwaarden en waardoor het risico volledig bij de klant ligt. We worden dan vaak laat ingeschakeld en het enige wat we kunnen doen is het leed verzachten en dat lukt ons meer dan regelmatig!

De IT-Contractscan zorgt ervoor dat dit u bespaard blijft.

 

WAT ANDEREN ZEGGEN

LASTIG IT-CONTRACT? LAAT HET CHECKEN.

Teken niet blind een contract met bijbehorende voorwaarden. Laat dit door ons analyseren en laat ons u informeren waar de risico’s zitten. We begrijpen echt wel dat u er niet op zit te wachten om alles door te moeten lezen, daarom maken we het u gemakkelijk!