Een deskundige IT-contractscan laat u uitvoeren door dé specialist. Daarom schakelt u de hulp in van IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda. We werken voor bedrijven, stichtingen en verengingen. Bij ons kunt u uw IT-contract laten scannen, zodat u uiteindelijk gerust met uw leverancier in zee gaat. Onze experts zorgen voor structuur en regelmaat, zodat u een duidelijk overzicht heeft van wat er wel en juist niet in het contract staat.

Start de scan

Laat een deskundige IT-contractscan uitvoeren door dé specialist

Hoe goed leest u de leveringsvoorwaarden door? En heeft u de expertise beschikbaar om de risico’s in een IT-contract goed te scannen? Laat ons de risico’s voor u in kaart brengen met onze deskundige IT-contractscan! We zijn een bedrijf dat zich richt op contract- en leveranciersmanagement op IT-gebied. Vaak is er een duidelijke oorzaak waardoor bedrijven met ons in contact komen. Dit kan een IT-transitie zijn, maar het is ook goed mogelijk dat deze bedrijven vervelende ervaringen met leveranciers hebben opgedaan. Dit komt bijvoorbeeld doordat afspraken niet duidelijk zijn of niet worden nagekomen. Regelmatig zijn het ook grote projecten en/of aanbestedingen waar we expertise leveren als onderdeel van het projectteam. Daarom doet u er goed aan om uw IT-contract te laten scannen door onze specialisten.

Besluit vandaag nog om uw IT-contract te laten scannen

U doet er zeker goed aan om uw IT-contract door ons te laten scannen. Start daarom direct de scan, dan ontvangt u de analyse na drie dagen weer terug op het door u opgegeven e-mailadres. Wilt u meer weten over het proces? Of heeft u andere vragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl. Wij voeren graag een deskundige IT-contractscan voor u uit!