Home » IT-contractcheck

Contractscan uitvoeren
In 3 dagen geanalyseerd
Inschatten van risico’s

Een IT-contractcheck laat u uitvoeren door dé expert. Daarom schakelt u de hulp in van IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda. We werken voor bedrijven, stichtingen én verenigingen. Onze specialisten brengen structuur en regelmaat aan, waardoor het duidelijk wordt wat er nu eigenlijk wel of juist niet in uw contract staat. Door de voorwaarden in uw IT-contract te laten checken door een specialist, kunt u met een gerust hart met uw leverancier in zee gaan.

LASTIG IT-CONTRACT? LAAT HET CHECKEN.

Teken niet blind een contract met bijbehorende voorwaarden. Laat dit door ons analyseren en laat ons u informeren waar de risico’s zitten. We begrijpen echt wel dat u er niet op zit te wachten om alles door te moeten lezen, daarom maken we het u gemakkelijk!

Een IT-contractcheck: hoe gaat dat in zijn werk?

Wilt u een IT-contractscan aanvragen om de voorwaarden in uw IT-contract te laten checken? We werken volgens een handig stappenplan, zodat u de uitslagen van uw IT-contractcheck snel ontvangt. Het proces verloopt als volgt:

  1. U uploadt eenvoudig online uw contract. Daarna vult u de benodigde gegevens in en laat u weten hoe u bereikbaar bent. Vervolgens betaalt u de IT-contractcheck eenvoudig via iDEAL.
  2. U ontvangt de factuur voor het laten checken van de voorwaarden in uw IT-contract en uw accountgegevens. Hierdoor heeft u altijd inzicht op uw bestellingen en facturen. De gegevens past u eenvoudig aan indien nodig.
  3. Wanneer u de voorwaarden in uw IT-contract gaat laten checken door onze specialisten, ontvangt u het geanalyseerde contract binnen drie werkdagen terug op het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Krijg duidelijk inzicht in uw contract

De voorwaarden in uw IT-contract laten checken doet u eenvoudig door de bovenstaande stappen te volgen. Hierna ontvangt u een opsomming van de belangrijkste indicatoren én wat onze opmerkingen hierop zijn. Na de IT-contractcheck krijgt u ook inzicht in waar de risico’s, mogelijkheden en verbeteringen liggen. Heeft u vragen over het screenen van uw IT-contract? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl.

Contract