Home » IT-contract screenen

Contractscan uitvoeren
In 3 dagen geanalyseerd
Inschatten van risico’s

Uw IT-contract laten screenen is zeker een verstandige keuze. IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda, staat voor u klaar! We richten ons op contract- en leveranciersmanagement op het gebied van IT en zijn werkzaam voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. Ons team brengt regelmaat en structuur aan in uw contracten. Daarom is het verstandig om uw IT-overeenkomst te laten screenen door dé expert op het gebied.

LASTIG IT-CONTRACT? LAAT HET CHECKEN.

Teken niet blind een contract met bijbehorende voorwaarden. Laat dit door ons analyseren en laat ons u informeren waar de risico’s zitten. We begrijpen echt wel dat u er niet op zit te wachten om alles door te moeten lezen, daarom maken we het u gemakkelijk!

Uw IT-contract screenen: hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u besluit om uw contract te laten screenen door onze experts, werken we volgens een handig en overzichtelijk stappenplan:

  1. U klikt op de ‘start de scan’ knop om het proces te starten. Hier uploadt u uw contract en vult u de gevraagde gegevens in. Daarna betaalt u veilig en snel via iDEAL.
  2. Na betaling ontvangt u een e-mail met een factuur en uw accountgegevens. Door in te loggen heeft u altijd een duidelijk overzicht van zowel uw bestellingen als uw facturen. Ook past u gegevens – indien nodig – gemakkelijk aan.
  3. Wanneer we uw bestelling binnen hebben, gaan onze experts direct aan de slag om uw IT-contract te screenen. U ontvangt het contract binnen drie werkdagen terug op het opgegeven e-mailadres.

Wat ontvangt u als u uw contract heeft laten screenen door onze specialisten?

Wanneer u besluit om uw IT-overeenkomst te laten screenen door onze experts, ontvangt u een opsomming van de belangrijkste indicatoren. We hebben onze opmerkingen toegevoegd, waarin u duidelijk ziet welke artikelen risicovol zijn. Daarnaast ontvangt u een overzicht van de mogelijkheden en eventuele verbeteringen. U komt ook te weten welke specifieke(re) zaken nog niet beschreven zijn. Wanneer u uw IT-overeenkomst door ons heeft laten screenen, kunt u met een gerust hart het IT-contract afsluiten met u leverancier.

Contract

Besluit vandaag nog om uw contract door ons te laten screenen

Door uw IT-contract op een deskundige manier te laten screenen, bespaart u hoge kosten. De kosten van een slecht contract kunnen namelijk al snel tot duizenden euro’s oplopen! Des te meer redenen om uw IT-overeenkomst te laten screenen door een expert op het gebied. Zo geeft u niet onnodig veel geld uit. Wanneer u uw contract door onze experts gaat laten screenen, kunt u rekenen op een bedrag van € 250,- (exclusief btw) per contract. Heeft u vragen over de IT-contract check? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl.