Als u een contractscan gaat laten doen, dan krijgt u duidelijk inzicht in eventuele risico’s. Hiervoor schakelt u natuurlijk een expert in. Daarom kiest u voor IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda. Want hoe goed leest u de leveringsvoorwaarden in een IT-contract door? En heeft u de expertise beschikbaar om de risico’s in een IT-contract goed te analyseren? Laat ons de eventuele risico’s, mogelijkheden en verbeteringen voor u in kaart brengen!

Start de scan

Een contractscan laten doen: daarvoor schakelt u een expert in

Vaak is er een oorzaak waardoor klanten ons het IT-contract laten beoordelen. Denk hierbij onder andere aan een IT-transitie of slechte ervaringen met leveranciers. Zijn afspraken bijvoorbeeld niet duidelijk of worden deze niet nagekomen? Dan doet u er goed aan om in het vervolg uw IT-leverancierscontract door ons te laten checken. Als u ervoor kiest om uw IT-contract door ons te laten beoordelen, dan ontvangt u altijd een volledig geanalyseerd contract terug. Doordat we ons al jarenlang richten op contract- en leveranciersmanagement op IT-gebied, sluit u na het laten doen van een contractscan met een gerust hart een contract af. Besluit daarom om de contractscan door ons te laten doen.

Kies ervoor om onze specialisten uw IT-contract te laten beoordelen

Kortom, om uw IT-contract te laten beoordelen schakelt u de hulp in van ons bedrijf. Wilt u een IT-contractscan aanvragen? Dat doet u eenvoudig online. Wanneer u besluit om een contractscan door ons te alten doen, ontvangt u het geanalyseerde resultaat binnen drie werkdagen retour. Heeft u vooraf vragen over de IT-contractcheck? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl. Ons team staat voor u klaar!