Home » IT-leverancierscontract laten checken

Contractscan uitvoeren
In 3 dagen geanalyseerd
Inschatten van risico’s

Wilt u uw IT-leverancierscontract laten checken voordat u met een potentiële partner in zee gaat? Dan schakelt u de hulp in van IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda. U ontvangt dan een duidelijk overzicht in de eventuele risico’s, de mogelijkheden én de verbeteringen in het contract. Zo voorkomt u onnodige kosten en vervelende ervaringen met uw leveranciers. We werken voor een divers klantenbestand bestaande uit bedrijven, verenigingen en stichtingen.

LASTIG IT-CONTRACT? LAAT HET CHECKEN.

Teken niet blind een contract met bijbehorende voorwaarden. Laat dit door ons analyseren en laat ons u informeren waar de risico’s zitten. We begrijpen echt wel dat u er niet op zit te wachten om alles door te moeten lezen, daarom maken we het u gemakkelijk!

Waarom u uw IT-leverancierscontract door ons wilt laten checken

Wanneer u besluit om uw IT-leverancierscontract door ons te laten checken, dan zorgen we voor structuur en regelmaat. We beginnen het proces door alle contracten bij elkaar te zoeken aan de hand van boekhouding, waarna we alle contracten analyseren. Hierdoor kunnen we vaak al een deel van de contracten opzeggen. We bergen alles netjes op in ons systeem, waardoor ze makkelijk te vinden zijn. Hierna brengen we de actieve contracten met elkaar in lijn, uiteraard in overleg met u én de leverancier. Zo voorkomen we een zwakke schakel binnen de keten.

Upload uw contract op onze website

Kortom, door uw IT-leverancierscontract door ons te laten checken, zorgt u voor zekerheid en overzicht. Wilt u uw IT-contract laten screenen? Upload dan eenvoudig uw contract, dan ontvangt u het geanalyseerde resultaat binnen drie werkdagen retour. Heeft u vragen over de contractscan? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl. Ons team is u graag van dienst!