Home » Samenwerkingscontract screenen

Contractscan uitvoeren
In 3 dagen geanalyseerd
Inschatten van risico’s

Wilt u een samenwerkingscontract laten screenen door dé specialist? Dan staat IT-Contractscan uit Oosteind, in regio Breda, voor u klaar! We zijn werkzaam voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. We helpen hen verder door structuur en duidelijkheid te creëren in hun contracten, waardoor onnodige kosten en vervelende ervaringen met leveranciers worden voorkomen. We checken het samenwerkingscontract, zodat u met een gerust hart in zee kunt met uw leverancier.

LASTIG IT-CONTRACT? LAAT HET CHECKEN.

Teken niet blind een contract met bijbehorende voorwaarden. Laat dit door ons analyseren en laat ons u informeren waar de risico’s zitten. We begrijpen echt wel dat u er niet op zit te wachten om alles door te moeten lezen, daarom maken we het u gemakkelijk!

Uw samenwerkingscontract laten screenen: hoe gaat dat in zijn werk?

Wilt u uw samenwerkingscontract laten checken, maar heeft u geen idee hoe dit in zijn werk gaat? Wij vertellen u graag meer over het proces:

  1. U uploadt het contract op onze website. Daarbij vult u alle benodigde gegevens in, zodat we u kunnen bereiken. Daarna betaalt u eenvoudig via iDEAL.
  2. U ontvangt een e-mail met uw factuur en accountgegevens. Zo heeft u altijd duidelijk inzicht in uw bestellingen en past u indien nodig uw gegevens aan.
  3. Onze specialisten gaan voor u aan de slag. Binnen drie werkdagen ontvangt u uw geanalyseerde contract retour.

Door een deskundige IT-scan uit te laten voeren, kunt u met een gerust hart in zee gaan met uw leverancier. Als u uw samenwerkingscontract door ons wilt laten screenen, dan betaalt u een vergoeding van € 250,- (exclusief btw) per contract. Dit is maar een klein bedrag wanneer u het vergelijkt met de kosten van een slecht contract. Deze kosten kunnen namelijk oplopen tot duizenden euro’s. Om nog maar niet te spreken over het ongemak dat u ervaart en de tijd die het kost om problemen achteraf op te lossen. U doet er daarom goed aan om uw samenwerkingscontract door ons te laten screenen.

Besluit vandaag nog om uw samenwerkingscontract te laten checken

Bespaar kosten en tijd door uw samenwerkingscontract door ons te laten checken. Wilt u uw samenwerkingscontract laten screenen en een contractscan laten doen? Upload dan eenvoudig uw contract op onze website. Heeft u vooraf vragen over het laten screenen van uw samenwerkingscontract? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0162-23 88 66 of door een e-mail te sturen naar hallo@itcontractscan.nl. Ons team staat voor u klaar!

Contract